Produção Científica – Artigos em Periódicos 2013
01 – Acceptance of banana cultivars resistant to black leaf streak by consumers of the brazilian northeast region. (2406-6168) Acta Horticulturae. 2013 – artigo
02 – Caracterização de frutos de genótipos de muricizeiros cultivados no litoral cearense. (0045-6888) Revista Ciência Agronômica (UFC.IMPRESSO). 2013. artigo
03 – Characterization of grugru palm pulp for food applications. (2159-5828) Journal of Food Science and Engineering (PRINT). 2013. artigo
04 – Comparison of acceptability of tropical fruit mixed nectars by mean test and multivariate statistical analysis. (1679-0359) Semina. Ciências agrárias (ONLINE). 2013. artigo
05 – Comportamento das isotermas de adsorção do pó da polpa de manga liofilizada. (1415-4366) Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental (IMPRESSO). 2013. artigo
06 – Composição química e estabilidade físico-química e microbiológica de barras de cereais com amêndoas nativas do meio-norte do brasil e casca de abacaxi. (2236-6563) Revista Brasileira de Pesquisa em Alimentos. 2013. artigo
07 – Efeito da temperatura no comportamento reológico de néctares mistos de caju, manga e acerola. (1981-4178) Revista acadêmica: Ciências Agrárias e Ambientais (PUCPR. IMPRESSO). 2013. artigo
08 – Effect of processing on physicochemical composition, bioactive compounds and enzymatic activity of yellow mombin (Spondias mombin L.) tropical juice. (0022-1155) Journal of Food Science and Technology. 2013. artigo
09 – EGG quality and yolk lipid composition of laying hens fed diets containing cashew nut meal. (1851-7587) Revista Ciência e Tecnologia. 2013. artigo
10 – High intensity ultrasound processing of pineapple juice. (1935-5130) Food and Bioprocess Technology (PRINT). 2013. artigo
11 – Hygroscopic behavior of lyophilized powder of grugru pal (Acrocomia aculeata). (2159-5828) Journal of Food Science and Engineering (PRINT). 2013. artigo
12 – Influence of atomization parameters in the obtention of mango pulp powder. (2159-5828) Journal of Food Science and Engineering (PRINT). 2013. artigo
13 – Influência do porta-enxerto e da época de colheita na qualidade da colheita e durante o armazenamento de duas cultivares de pomelos. (1679-9275) Acta Scientiarium. Agronomy (IMPRESSO). 2013. artigo
14 – Microencapsulation of red mombin (Spondias purpurea L.) pulp using spray-drying. (2410-4477) Intertional Journal of Sciences. 2013. artigo
15 – Polyfenols and antioxidant activity of cashew nuts from conventional and organic cultivation in different stages of processing. (0102-0323) Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos (IMPRESSO). 2013. artigo
16 – Post-harvest conservation of papaya formosa tainung 01 conditioned under different packaging. (2410-4477) International Journal of Sciences. 2013. artigo
17 – Prevalent fatty acids in cashew nuts obtained from conventional and organic cultivation in different stages of processing. (1678-457X) Ciência e Tecnologgia de Alimentos. 2013. artigo
18 – Quality of ‘Valência Delta’ orange grown in semiarid climate and stored under refrigeration after coating with wax coated with wax. (0101-2061) Food Science & Technology (IMPRESSO). 2013. artigo
19 – Sonicated pineapple juice as substrate for L. Casei cultivation for probiotic beverage development: process optimisation and product stability. (0308-8146) Food Chemistry. 2013. artigo
20 – Spray-drying of probiotic cashew apple juice. (1935-5130) Food and Bioprocess Technology (PRINT). 2013. artigo
21 – Storage stability and acceptance of probiotic beverage from cashew apple juice. (1935-5130) Food and Bioprocess Technology (PRINT). 2013. artigo
22 – Study of the stability of passion fruit powder (Passiflora edullis f. flavicarpa) from organic farming. (1676-546X) Semina. Ciências Agrárias (IMPRESSO). 2013. artigo
23 – Substitution of yeast extract by ammonium sulfate fo rmannitol production in cashew apple juice. (1878-8181) Biocatalysis and Agricultural Biotechnology. 2013. artigo
24 – Vida útil pó-colheita de goiaba cv. Paluma submetida ao resfriamento rápido por ar forçado. (0045-6888) Revista Ciência Agronômica (UFC.IMPRESSO). 2013. artigo
25 – Volatile profile and sensory quality of new varieties of capsicum chinense pepper. (1678-457X) Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2013. artigo
Fonte: Plataforma Sucupira – CAPES
EM CONSTRUÇÃO!!!